Sjove skilte og reklamer


Hvert land har mange forskellige regler, mange af disse vises frem og påduttet af diverse skilte. Det sjove opstår først når skiltene har stavefejl eller det der er værre.

Disse fejl kan opstå under produktion af skiltene, eller også når nogle af skiltene skal oversættes fra et andet sprog. Nogle af de mest skånsomme fejl er at nogle skilte bliver placeret forkert som alligevel kan forsage sjove situationer og give absolut ingen mening.

Skulle det ske at du finder et skilt med en sjov stavefejl, noget der ikke giver mening eller noget helt andet, så har du altid mulighed for at sende den ind her så andre også kan have glæde af det.

Oversættelse af skilte og reklamer


sjove skilte og reklamer Det kan være ret så forvirrende at rejse i udlandet hvis man ikke kan forstå sproget, det bliver dog ikke bedre når skiltene som skulle være oversat er simpelthen så forkerte at det er helt til grin. Et godt eksempel er tilbage i 2008 OL i Kina, hvor ca. 95% af skiltene var uforståelige eller stavet helt forkert, og disse var oversat til alle OL deltagerne.

Reklamer


Reklamer ser vi efterhånden over alt. Og når der opstår stavefejl eller nogen med vilje har ændret op skiltene så kan det blive hyldende morsomt. Prøv at se de sjove skilte og billeder, du vil helt sikkert undre dig over hvad de tænkte på da de skabte de skilte og reklamer.