Ordsprog uden sne

ordsprog-er-livets-sandhedJeg ved ikke om det har noget at gøre med at jeg var født i februar måned. Årstiden jeg elsker mest er dog vinteren. Selv om det er mørkt, koldt og kedelig for de fleste mennesker, så vinteren noget helt specielt for mig. Hver eneste år vi nærmer os de kolde måneder, så sidder jeg som en lille dreng og håber på noget sne. Men ak nej, ingen sne som sædvanligt. Danmark er åbenbart ikke et sted hvor sneen har lyst til at være. Måske jeg skulle tage til nordpolen, så er jeg da sikker på at se noget.

Når men, denne nyhed skulle faktisk ikke handle om hverken jul, sne eller vinter. Rent faktisk skriver jeg den fordi jeg igen har tilføjet noget nyt til hjemmesiden. Denne gang er det nemlig ordsprog. Wuhuuu. Indtil videre er der 12 forskellige kategorier at boltre sig i. Jeg vil selvfølgelig udvide de eksisterende kategorier og med tiden tilføje nogle nye.

Jeg håber selvfølgelig i vil tage lige så godt i mod dette nye tiltag som i har gjort med alle de andre. Hvis i har spørgsmål, tilføjelser, ros eller ris. Så hold jer endeligt ikke tilbage. Fyr løs. For jeg går snart med juleferie, og så er jeg ingen steder at finde.
Hav en fantastisk dag.
Mvh. Alexander

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close