Ny tiltag samt en overraskelse

I artiklen Fantastiske Nyheder bad jeg om hjælp fra jer, om at sende mig jokes, vittigheder, citater og gåder. Dette gjorde jeg på baggrund at jeg er ene og alene om denne side og kan derfor ikke være over alt på en gang. I har været fantastiske til at sende mig nyt materiale som jeg løbende sat op på siden. Hver eneste citat, vittighed og gåde som blev indsendt af jer er sat op med tilhørende navn på personen. Dette vil jeg takke jer mange gange for.

Ny joke kategori

Jokes om kvinderJeg modtager ofte mails men ønsker fra jer, og her bemærkede jeg at ønsket om ny joke kategori var på sin plads. Nemlig ”Jokes om kvinder”, her vil i kunne finde vittigheder om kvinder i al almindelighed. Disse er baseret på gamle dage, hvor kvinderne ingen arbejde havde og deres eneste bekymring var at passe huset, børnene og opvarte manden. Selv om verdenen heldigvis ser noget anderledes ud så er disse jokes sjove og har en vis sandhed om dem fra fortiden. Tag godt imod den nye kategori, jeg håber i kan lide dem som jeg.

Overraskelse

Eftersom jeg løbende udvider og vedligeholder siden, får jeg nogle gange fantastiske ideer som selvfølgelig skal komme jer til gode. Det eneste jeg kan afsløre på nuværende tidspunkt er at her på hjemmesiden vil der blive afhold en konkurrence i alle kan deltage i. Jeg skal dog lige finde ud af hvordan dette skal fungere samt finde en til flere præmier jeg kan stille på højkant. Sammen med konkurrencen her på siden, vil jeg annoncere en stor nyhed, men alt dette i næste artikel. Regner med at få den online her slut november.

Det var alt herfra.
Jeg ønsker jer alle en god og grineren dag.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close