Holdkæft hvor er det trættende

Holdkæft-hvor-er-det-trættendeHver morgen ser jeg mig selv i spejlet som alle andre, det er dog ikke den samme person jeg har kendt de sidste 34 år. Jeg ser en ung mand med et ar der strækker sig fra brystet ned forbi navlen, jeg ser en pose hænge fra hans venstre side fordi noget af hans tarm er blevet fjernet. Noget af den livsglæde personen har haft er forsvundet, det kan nemlig ses på de tomme øjne der stirre tilbage på en fra en tom skal. Spejlet repræsenterer den person jeg er blevet til, kun et minde af mit eget jeg som ligger tilbage tabt i mørket efter sygdommen har indtaget min krop.

Det er første gang jeg sætte ord på hvad jeg føler og hvordan jeg føler til tider. Det er utroligt hvad en sygdom kan gøre ved en, hvordan ens liv kan vende 180 grader på et split sekund. Hver onsdag og fredag går jeg til genoptræning. Jeg tabte omkring 20 kg og meget af det var muskelmasse. Jeg kan huske de første par dage efter jeg vendte hjem fra hospitalet. Jeg kunne ikke gå mere end 100 meter uden at blive forpustet, jeg måtte nærmest holde pause på trappen for at gå op til anden sal. Alt var fuldstændigt uoverskueligt for mig. I dag går det lidt bedre, jeg går lange ture, kan løfte mine unger og tager endda på arbejdet når jeg har det godt. Det er dog lang fra perfekt, da jeg på samme tid er i kemoterapi som gør mig sløv, træt og giver mig mange andre bivirkninger. Som også betyder at jeg tager Panodil og morfin for smerter samt sovepiller om natten da jeg ikke rigtig kan sove igennem uden at vågne op flere gange om natten.

Alt dette gør at jeg ser mig selv som defekt. Der er mange ting jeg ikke kan gøre som jeg nød før. Jeg kan ikke rigtig spille fodbold med min søn, leget fangeleg med min datter eller være ude en hel dag da jeg er nervøs og bange for at jeg kommer til at få det dårligt. Jeg giver dog ikke op og bliver ved med at kæmpe. For mig handler det om tid, tid til at vende mig til den situation jeg befinder mig i.

I skrivende øjeblik er jeg ved at overstå min 7. behandling af kemo. Da jeg skal have 8 behandlinger i alt så begynder jeg stille og rolig at se lys forude. Dette betyder nemlig at min krop stille og rolig vil komme sig efter sådan en tur. Rucheturen vil dog ikke være over endnu, da jeg skal til skanning hvert halve år i de næste 5 år. Disse vil nemlig vise om jeg er kræftfri eller ej. Jeg håber selvfølgelig på det bedste.

Nyt nyt nyt!

I min sidste nyhedsartikel ”Hvordan går det med mig” skrev jeg lidt om et nyt projekt. Nemlig en ny side jeg kunne tilføje til min portefølje. På daværende tidspunkt vidste jeg ikke engang hvad jeg skulle kalde siden, der er dog sket noget siden sidst og jeg kan nu stolt præsentere Air-target.dk – En hjemmeside der handler om luftvåben. Siden er på ingen måder færdig, jeg arbejder dog stille og rolig på den ved at tilføje flere produkter, mere information og på samme tid optimere den så mine besøgende vil have en mere brugervenlig oplevelse på siden. Selv om hjemmesiden kommer til at indeholde luftpistoler, luftgevær samt softguns, så er det ikke et sted du vil kunne købe produkterne. Det jeg gør er at give forbrugerne bedre information og klæde dem bedre på før de skal erhverve sig sådan et våben. Der vil derfor være henvisninger til diverse webshops hvorved disse våben kan købes. Men smut du forbi siden og se om det er noget for dig. Jeg har også forbeholdt mig kun at tilføje luftvåben på 4,5mm kaliber og ikke højere, da disse vil kræve enten et jagttegn eller våbentilladelse som er for bøvlet. Det eneste krav der er for at eje sådan et våben er at du skal være over 18 år.

Tilføjelse af endnu en artikel til kategorien ”vidste du”

Jeg har som et eksperiment tilføjet en kategori med navnet”vidste du”. Her ville jeg udgive artikler med spændende viden om berømte personer, hændelser, steder eller lignende. Derfor har jeg udgivet en ny artikel og denne gang handler den om den nu afdøde popkonge over dem alle, nemlig Michael Jackson. Artiklen indeholder information om alt fra hans barndom til hans alt for tidligt død tilbage i 2009. En spændende figur i vores verdenshistorie som har ændret manges liv gennem hans musik. Jeg kan beklageligt sige at jeg personligt aldrig har oplevet ham live som er en stor fortrydelse fra min side.

Verden er som en sandkasse fyld med børn der stjæler legetøj fra hinanden

Børn i sandkassenVi ser det over alt. Det er nemmere at følge en andres spor end at lave sine egne. Det er nemmere at tage en andes ide og arbejde videre med den i stedet for at bruge tid på at udtænke sin egen. Det er derfor at vi som menneskeheden fejler. Vores klode er ved at give efter vores ressource spild og ligegyldigheden med alt det der er omkring os. I stedet for at genbruge smider vi bare det gamle ud og køber noget nyt. Og det kan jeg også sagtens forstå især når en reparation kan koste flere penge end det at købe.

Dette er selvfølgelig min egen påstand og du kan have dine egne meninger, men jeg ser det overalt. Vi mennesker går for meget op i hvad andre synes om os. Hvorfor ikke nyde livet som den er og være din egen person. Børn har alt for travl i at blive voksne, de nyder næsten ikke den barndom de kommer til at savne senere hen i livet. Vi lægger et større pres på vores børn og forventningerne er skyhøje. Jeg kan godt forstå at nogle børn går ned med flaget fordi de ikke kan efterleve alt det der bliver forventet af dem.

Og her kommer jeg ind. Bortset fra at jeg er fuldstændigt ligeglad hvad andre mennesker synes om mig, så irritere det mig stadig at der kommer flere og flere hjemmeside med samme indhold som mit. Og nu skal du ikke sige at det er sundt med konkurrence, for de mange hjemmesider indeholder 100% det samme. Jeg kan forstå hvis der dukkede nogle nye op med nyt indhold, men når de kopiere det denne eller andre hjemmesider så er det jo ikke bedre end at gå ind i en butik og tage for sig selv uden at betale.

Der er efterhånden kommet så mange forskellige hjemmesider med jokes, scorereplikker og alt det andet at ingen efterhånden ved hvem der har stjålet fra hvem. Det betyder også at jeg ikke længere er Danmarks nummer 1 hjemmeside med vittigheder, nej jeg deler denne plads med andre hjemmesider. De har simpelthen taget en del af kagen direkte ud af min mund.

Det værste ved det hele er at det er sket uden min viden i noget tid. Da jeg blev syg med kræft, lå jeg lang tid på hospitalet, skulle igennem 3 operation osv. Der gik ca. 6 måneder før jeg igen stille og rolig begyndte at arbejde på siden her. Det betyder at den har stået stille i al den tid. I vores alder, den teknologiske tidsalder går tiden nærmest hurtigere end nogensinde før. Der bliver konstant udviklet nye ting og man skal virkelig holde tungen lige i munden for at følge med. Derfor kan 6 måneder føles som flere år. Det er netop i den tid jeg var syg at alle de hjemmesider stille og roligt begyndte at dukke op. Min hjemmeside stod stille uden nyt indhold og derfor begyndte jeg at miste placeringer på google som betyder at jeg begyndte stille og roligt at miste besøgende som i sidste ende virker demotiverende. Jeg er heldigvis ikke så nem at slå af pinden og derfor erklære jeg krig mod alle de andre og går straks til værk for at reetablere min trone som den største hjemmeside med jokes, citater, digte, scorereplikker og gåder i Danmark.

I vil derfor i den nærmeste fremtid kunne se en del tilføjelser og ændringer på hjemmesiden!

Drøm, ønske og mål

Hvis du har fulgt mig i længere tid ved du også at jeg på nuværende tidspunkt har flere forskellige hjemmesider der omhandler forskellige emner. Det kan virke lidt mærkeligt at jeg sådan hopper fra side til side, fra emne til emne med der er mening med galskaben her. Jeg som mange andre har et fast job, jeg har dog længe haft en drøm om at kunne leve af noget som jeg selv skaber fra bunden. Og det er her siderne kommer ind. Befinder du dig på en af mine sider som i øjeblikket, vil du også kunne bemærke reklamer ude i siderne, disse bringer mig en lille indtjening hver måned. Nej det er ikke noget man bliver rig af og det er derfor jeg har så mange forskellige hjemmesider. Google samt andre virksomheder betaler mig for at have reklamer på mine sider. Det er hverken en nem eller hurtig løsning for at tjene penge. Jeg har skudt flere tusinder timer ind på mine projekter og jeg kan stadig ikke leve af indkomsten. Det er noget der tager tid som med alt andet. Jeg har arbejdet med dette i snart 10 år, jeg giver dog ikke op, for det er min drøm, passion samt hobby og derfor ser jeg det heller ikke som et rigtig job.

Jeg nyder simpelthen at fifle rundt med siderne, optimere dem, gøre dem mere overskuelig og tilføje information som andre kan nyde.

Jeg vil gerne indrømme at indkomsten før min sygdom var meget tilfredsstillende, men eftersom jeg har været ude af spillet i 6 måneder så har jeg mistet meget. For det største problem ved disse projekter er at hvis der sker noget med mig, så er der ingen til at overtage dem eller passe på dem. Derfor er business gået en del ned da jeg har været fraværende i længere tid. Det jeg prøver på nu er at indhente det jeg har misset de sidste 6 måneder.

Jeg kan uden tøven fortælle at jeg har 8 hjemmesider der handler om forskellige ting. Hvis du tror det er meget så tager du gruelig fejl. Jeg har efterhånden skabt et stort netværk blandt ligesindede mennesker. Mennesker der gerne vil leve af det de laver, nogle af dem har flere hundrede hjemmesider. Ja det kræver noget af en, mange timer indsats og både erfaring og viden. Uden determination kunne man ligeså godt give op før man overhovedet begynder. Jeg er dog en stædig satan, og når jeg sætter mig et mål så har jeg også til sinde at fuldføre det, lige meget hvad det kræver!

Sommeren er lige rundt om hjørnet

TomatplanteLad os hoppe over til noget der er mere positivt og det er sommeren. Sommeren hvor man kan nyde en is ude i solen, spille fodbold med sine unger i haven eller tage ud på stranden. Hvis vi skruer tiden tilbage til sommeren 2018, så lavede jeg og min knægt et eksperiment. Vi købte mange forskellige frugter og grønsager ind, tog frøene fra dem og prøvede at plante dem, bare for at se om der ville vokse noget. Og vi blev ret overrasket, for den sommer havde vi både, cherrytomater, peberfrugter, chili samt citroner. I år vil jeg så gentage succesen. Det bliver dog lidt mere kontrolleret, jeg har nemlig købt frø ind som jeg ved hvad jeg får ud af. Heriblandt 2 forskellige tomatbuske, en sød form for peberfrugt, jordbær samt diverse krydderier. Disse frø skal vi plante her i løbet af de næste par dage så vi kan nyde dem over sommeren. Jeg vil selvfølgelig dokumentere det hele med billeder så i også vil kunne følge med.

Det var det fra min side i denne omgang.

Jeg vender stærkt tilbage med en ny nyhedsartikel om et par uger.

Hav det godt så længe.
//Alexander

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close