Find sjove jokes og anden underholdning via mobilen

Sponsoreret

En mobil med internetadgang danner nogle rigtig gode rammer for en masse underholdende stunder. Der er bl.a. mulighed for at grine af alle de jokes, der er samlet på nettet, men det er ikke alt. Også anden underholdning i form af spil, sjove videoer og chats kan give dig et smil på læben.

Stort set alle danskere med en vis alder ejer en smartphone, hvorfor de udvalgte idéer kan bruges af alle og enhver.

Tusindvis af sjove jokes venter på dig

Her på siden kan du helt gratis – og døgnet rundt – slå dig løs i det store univers af jokes og vitser. Det gælder f.eks. de morsomme blondine jokes og din mor jokes, som aldrig går af mode. Er du mere til citater, digte eller ordsprog, så kan du også finde det her på siden. Nogle af vitserne har eksisteret i adskillige år, men der vil helt sikkert også være nogle, som du aldrig har hørt før.

De-sjove-jokes.dk er garant for masser af grin, så hvis du trænger til at blive muntret op, så er du havnet på den rigtige hjemmeside. Du er selvfølgelig meget velkommen til at fortælle de mange jokes og vitser videre til dine venner. De vil sandsynligvis finde dem lige så sjove som dig.

Websitet her er mobilvenligt og vil derfor kunne besøges via en hvilken som helst moderne mobil. Køb mobil uden abonnement via linket, hvis du gerne vil have en ny mobil, men foretrækker at beholde dit eksisterende abonnement.

Se sjove videoer via YouTube

YouTube.com er en webadresse, der er at finde i de flestes browserhistorik. Der findes trods alt ikke en tjeneste, som rummer lige så mange sjove videoer som denne. Uanset hvad du interesserer dig for, og hvad du finder morsomt, så kan du helt sikkert tilbringe en masse underholdende timer på YouTube via din mobil.

Ønsker du at opleve nogle af de sjoveste videoer via YouTube.com, så kan du f.eks. søge på følgende:

  • Pranks with friends
  • Football fails
  • Animals voice over

Du kan også bare klikke på hot, hvor du får et overblik over de mest populære videoer lige nu. På denne liste vil du finde en masse sjove videoer – primært danske videoer.

Du kan med fordel downloade YouTube app’en ned på din mobil, hvis du nyder at se videoer i din fritid. Den er at finde i både App Store og Google Play.

Chat med folk fra hele verden

Derudover er der naturligvis mulighed for at tilbringe nogle timer sammen med både venner, bekendte og hidtil ukendte mennesker via diverse chats. Man kan chatte via både sociale medier som Facebook og Instagram, men også via deciderede chats. Det er dog vigtigt at understrege, at ikke alle chats er børnevenlige.

Inden for video chats kan man bl.a. opleve følgende platforme:

  • OmeTV
  • Chatroulette
  • Omegle

Især OmeTV og Omegle hitter blandt folk, der ønsker at chatte med fremmede med henblik på at stifte nye venskaber. Dette kan være en super sjov måde at møde nye mennesker at kende på, men det kan også være meget grænseoverskridende.

Er man forælder til et barn, som ønsker at udforske disse chats, så bør man opstille nogle regler og evt. kigge barnet over skulderen. Det er nemlig ikke alle fremmede, der har gode intentioner med at chatte online. Læs mere om dette på redbarnet.dk.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close