Find det helt rette løbetøj

Når man skal ud og mortinere, hvad end det er løb eller anden form for træning, er det virkelig vigtigt for hele oplevelsen, at man er udstyret med det helt rette løbetøj, som både sidder behageligt og er let at ånde i.

Der findes et hav af forskellige fits, når det kommer til løbetøj, og det kan godt være, at du skal afprøve noget forskelligt for at finde ud af, hvad du bedst kan lide. Det kan være, at du går meget op i komfort og pasform. 

Det kan også sagtens være, at det betyder mest for dig, om dit træningstøj er pænt og fremhæver din krop på en måde, der får dig til at føle dig godt tilpas.

Træningstøj, der sidder som en drøm

En favorit hos mange er seamless løbetøj, hvor du ikke har diverse syninger rundt omkring på tøjet, som kan genere dig, når du mortionerer. Det kan være frustrerende at være på en løbetur, hvor det klør og kradser flere steder på kroppen, fordi syningerne gnaver eller sidder og irriterer dig på anden vis. 

Derudover findes der virkelig mange forskellige typer af både sports bh’er, tights og bluser, så det er muligt at finde sig noget seamless løbetøj, der passer allerbedst til dig og din træning. 

Hvad end det betyder noget for dig eller ej, om dit løbetøj er seamless, kan der være andre faktorer, der spiller ind ved valg af dette rette tøj. Det kan f.eks. være, at toppe og sports bh’er skal indeholde den rette type af stropper eller støtte ved barmen, så du har en god komfort under enhver løbetur.

Der findes både bh’er og toppe, som har crossover på bryggen, tynde eller tykke stropper, og det kan være medvirkende til, hvor god støtte og komfort, dit løbetøj giver dig. 

Træningstøj til sæsonen

Det er fornuftigt at have et større udvalg af træningstøj, så du nemt kan skifte det ud og få det vasket løbende, så du har noget rent tøj at tage på til din næste træning. 

Desuden er vejret meget skiftende i Danmark, hvorfor det er godt at have noget løbetøj, der fungerer godt i regnvejr, men også på dage med sol og varme. 

Om sommeren kan det være rigtig varmt at løbe i en langærmet løbebluse og lange tights, mens det kan være for koldt om vinteren. 

Derfor er det en god idé både at have shorts, længere tights, langærmede løbebluser, toppe samt evt. nogle større fleecetrøjer eller løbejakker til om vinteren. På denne måde kan du altid anvende netop dét løbetøj, der passer til vejret. 

Og dermed er der heller ingen undskyldning for at komme og ud mortinere, da du altid har det helt rette tøj, der passer til vind og vejr.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close