Stand-up comedy – nu også online

Keder du dig også i disse tider? Der er ikke særlig meget, du kan tage dig til. Mange ting er lukket ned, og du sidder hjemme og keder dig hver weekend. Det kan godt blive ensomt, når du ikke må se særlig mange mennesker og bare er i dit eget selskab næsten hele tiden. Manglende social kontakt kan også gøre dig nedtrykt.

Måske kan du få dig et godt grin? Det er sundt at grine, og undersøgelser viser også, dem der griner meget, bliver hurtigere raske. Stand-up comedy kan være en god måde at have det sjovt og få et godt grin. Du kan ikke komme til shows lige nu og så alligevel. Du kan komme til Virtuel stand-up.

En hyggelig weekend

Du kan lave et udendørs arrangement, hvor du inviterer nogle venner over til god mad. Du kan leje en storskærm og stille op i haven, hvor I kan se online comedy. I kan sidde udenfor med afstand men stadig være sammen og have det sjovt.

Der findes mange gode komikere, så dig og dine venner kan vælge mellem mange forskellige. Det er en af de hurtigst voksende former for virtuel underholdning. Alt efter hvilken komiker og hvor længe, kan det være lidt bekosteligt, men så kan du måske tage idéen med på job.

Det bruges også på arbejdspladser

Der er mange, der har arbejdet hjemmefra i den lange Corona periode, og her savner medarbejderne også social kontakt. Derfor kan det fx være en opmuntring at arrangere fredagscafé en gang om måneden. Der sidder I alle sammen virtuelt og taler, men for at gøre det sjovere og give lidt ekstra kolorit, kan I se online comedy. Og på den måde have det sjovt sammen, hver for sig.

I kan også i den forbindelse lave andet virtuel underholdning. Det kunne fx være banko, hvor I kan sætte præmier på spil.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close