Man skal kunne grine af livet

Uanset hvad der sker for dig, eller hvad du kommer ud for. Uanset hvor grimt eller grumt det er eller bliver. Hvis du ikke kan grine af det, først der har du rigtig tabt. Livet er ikke en joke, men man skal kunne leve med den. Videnskaben viser at humor faktisk er en måde for os mennesker at håndtere og gennemtænke ting. Så hvis der kommer en dag hvor du kan grine af en ulykke eller tragedie, så kan det være et tegn på, at du er kommet over det.

Livet er fuldt af muligheder

Ikke for at sige, at bare fordi du ikke joker med en ulykke, at det så betyder at du ikke er kommet over det. Dette er selvfølgelig ikke sandt. Vi kommer alle over traumaer på vores egne måder. Vi har alle vores egne måder at håndtere smerte og ulykker på. Men det er en general bevist ting, at man kan kommer over en ting bedre med humor. Der er nemlig studier der tyder på, at humor faktisk er vores måde at håndtere en situation der er så uheldig, at det er absurd og komisk. Når du griner af din ven, som falder og slår sig, er det ikke fordi du ikke føler for ham. Det er simpelhent en måde at normalisere hans ulykke på. Det kan godt være at han har slået knæet. Men hvis i kan grine af det, var det måske ikke så slemt til at starte med.

Generelt set er det jo bare rigtig sundt at grine. Hvis ikke det skal være over sin egen ulykke eller uheldighed, så kan det være over andre generelle ting. Måske du har hørt en masse sjove og vilde jokes. Så kan du dele dem med dine venner og nærmeste. Humor kan bringe en hel del glæde ind i sin hverdag. Det er nemlig også en mission for folk, det med at bringe humor ud til de folk, som har det værst. Læs også om det på internettet og hør hvordan det forbedrer deres hverdag.

Grænserne findes

Ikke at det betyder, at man skal gå rundt og grine af alle omkring sigs ulykker. Der findes grænser. Hvis din vens mor er død, så er det muligvis en bedre mulighed at sige noget andet end en joke. Men hvis han eller hun selv kommer med en joke, kan det være en tegn på at de er ved at få det bedre!

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close