Løs dine parkeringproblemer med parkeringskontrol

Har du til opgave at administrer parkeringspladser som tilhører en privat ejendom – for eksempel et kontordomicil eller et boligkompleks? Så er problemet med uautoriseret parkering sikkert ikke nyt for dig.

Omkring de større byer, hvor parkeringspladser på gaden kan være svære at finde, er dette problem særligt udtalt. Dette gælder især for de områder, hvor alternativet er betalingsparkering, og hvor det derfor kan være ekstra fristende at snige sig til gratis parkering på private parkeringspladser – til stor gene og ulempe for disse retmæssige indehavere.

Hvorfor overlade arbejdet med parkeringskontrol til et parkeringsfirma?

Der er mange fordele ved at vælge et professionelt parkeringfirma til at administrere dine private parkeringspladser. For det første kan det spare virksomheden tid og penge ved at sikre, at parkeringen foregår på en effektiv måde, hvilket kan øge kapaciteten og reducere driftsomkostningerne.

For det andet giver det beboere eller medarbejdere i den ejendom, parkeringspladserne tilhører, ro i sindet. Når der føres professionelt opsyn med parkeringspladserne, kan de altid være sikre på at have et sted at stille bilen uden at skulle på jagt efter parkeringsplads hver eneste dag.

For det tredje får du et godt overblik over de parkeringspladser, du administrerer, og deres respektive brugere. Når du vælger et professionelt parkeringsfirma så som for eksempel UnoPark til at forestå administration af dine parkeringspladser, får du nemlig selv adgang til din parkeringsløsning.

Denne kan styres via et brugervenligt administrationsmodul, som giver dig mulighed for eksempelvis at udstede eller tilbagekalde parkeringstilladelser. Løsningen kan tilgås via en app, som kan installeres på tablet eller smartphone, sådan at du uanset tidspunkt eller lokation har adgang til at administrere din parkeringsløsning.

UnoPark – et super professionelt parkeringsfirma

Den smarte app er kun en af grundene til at vælge UnoPark som dit parkeringsfirma. UnoPark har igennem mere end ti år serviceret private kunder og virksomheder med behov for effektiv parkeringsservice.

Hos UnoPark er du garanteret en på én og samme tid personlig og top professionel betjening. Du vil helt fra begyndelsen blive tildelt din egen personlige parkeringskonsulent, som skal hjælpe dig med at finde den optimale parkeringsløsning.

UnoPark opererer med stærke og fleksible aftaler, som på alle måder er tilpasset kundens individuelle behov og de enkelte parkeringspladsers dispositioner. Disse aftaler kan nemt ændres, skulle behovet opstå. Og UnoPark stiller selvfølgelig professionelle, veluddannede parkeringsvagter til rådighed for den daglige parkeringskontrol og opsyn af dine parkeringspladser.

Du kan læse mere, og kontakte UnoPark direkte via hjemmesiden UnoPark.dk

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close