Få lige styr på det tak!

Så er jeg tilbage efter en dejlig lang juleferie og nu skal der arbejdes igennem. Måske sidder du der og undrer dig over selve overskriften ”Få lige styr på det tak!” og jeg lover dig at jeg nok skal komme tilbage til det og forklare det hele. Jeg vil nemlig først forbi nogle andre emner. Til højre har jeg inkluderet et billede af mig, den gang jeg var 20 år gammel. Synes i skulle se det. Mit hår er vist også farvet til en lidt rødlig nuance.

Afslutning på 2017

Roliga skämtSom altid skulle året afsluttes på ordentlige manér. Vi havde planer om at holde nytår i Nordsjælland i et fantastisk sommerhus sammen med nogle af vores venner. Desværre gik der kludre i kommunikationen og det viste sig det alligevel ikke var muligt. Efter noget tid frem og tilbage med beskeder på hjælp fra venner og bekendte på Facebook og andre sociale netværk fik vores vennepar tilbuddet om at låne et ødegård i Sverige. Så den 29. december kørte vi afsted i 2 biler. Tro mig når jeg sige at vi blev overrasket. Det var absolut ikke et ødegård, det var det måske førhen men huset var i gang med at blive restaureret og det kunne tydeligt mærkes. Der var varme i gulvet på badeværelset, nye termoruder og meget mere til. De havde dog bibeholdt selve pejsen som gjorde det ekstra hyggeligt.

Året 2017 har ikke været en særlig god vinter, ment på den måde at der næsten ikke var sne, kun slud. På anden dagen i Sverige begyndte det at se, og jeg mener virkelig sne hvor der efter en halv time var alt dækket af en tyk lag af det fineste sne. Især børnene elskede det, vi var ude og bygge snemænd, kaste med snebolde og mere til. Lad mig sige det på den måde. Det var en fantastisk tid med gode oplevelser som helt sikkert skal gentages.

I er simpelthen for hurtige.

Som de fleste af jer ved, er jeg ene og alene om at udvikle denne hjemmeside. Jeg må ærligt indrømme at det ikke har været nemt, jeg har måtte lære forskellige ting som, grafik, programmering, viden om webhotel, SEO og meget andet. Heldigvis så er jeg ikke typen der bare giver op så let. Efter små 3 år er denne hjemmeside definitivt Danmarks største når det kommer til jokes, vittigheder og vitser. Og jeg har alligevel sneget en lille løgn med en i dette afsnit, jeg har nemlig ikke helt gjort det alene. Jeg har selvfølgelig fået hjælp af jer, de besøgende. Jeg har tidligere bedt om jeres hjælp om at sende jokes samt andet sjovt ind til mig, så jeg kunne udvide hjemmesiden. Det har været helt fantastisk at modtage mail efter mail med sjovt materiale som jeg har sat op på siden.

Se, eftersom hjemmesidens popularitet har vokset med tiden, har mængden af modtagende mail også steget proportionalt. Det er blevet sværere og sværere at sætte alle mails op. Det der tage mest tid er at sortere dem alle ind i deres respektive genre hvor de så derefter skal inddeles i kategorier. Jeg har derfor taget en beslutning som muligvis vil kunne havde både mig og jer på samme tid. I steder for at jeg bruger den tid jeg ikke har på at sidder og sortere hver eneste dag. Så uploader jeg alt det jeg har modtager på en enkelt side. Siden er: https://de-sjove-jokes.dk/nyeste-indsendte-jokes/. Jeg håber selvfølgelig i vil respektere mit valg da jeg gerne ser mig selv bruge lidt tid sammen med familien og ikke kun på denne side. Jeg vil uploade alle de indsendte jokes og andet 1 gang om ugen, det vil som regel være fredag eftermiddag. Tak for alt jeres hjælp!

Nu igen?

Tilbage i 2016 fik jeg et opkald af en mand som gerne ville købe hjemmesiden de-sjove-jokes.dk. Det var en hel fantastisk følelse da jeg fik bekræftet at det jeg var i gang med var noget godt. I kan læse mere om det her: https://de-sjove-jokes.dk/1-million-besoegende/.

Nu her i begyndelsen af 2018 fik jeg en mail fra en virksomhed i USA. Som viste en interesse i min engelske hjemmeside: Top-funny-jokes.com. Selv om jeg på forhånd vidste at jeg ikke ville sælge den, så var det alligevel flatterende. Det er altid rart at få bekræftet at man gøre noget rigtigt og især noget som andre kan nyde af.

For dem der spørger om hvad jeg fik tilbudt for siden, må jeg desværre ikke afsløre det, da virksomheden gerne vil være anonym samt deres tilbud. Måske er der også nogle der undrer sig over hvorfor jeg ikke solgte den, det er jo bare en hjemmeside.

Nu overdriver jeg ikke, men jeg har altså brugt over 500 timer på at lave den hjemmeside. Jeg vil ikke sige at jeg ikke sælger den til den rigtige pris men jeg hopper heller ikke på den første og bedste. Jeg har knoklet for at få hjemmesiden op og stå og desuden er den kun 1 år gammel. Havde jeg den gang solgt de-sjove-jokes.dk så havde jeg virkelig ærgret mig i dag. Derfor sælger jeg ikke den engelske side.

Jeg ekspanderer og overtager verdenen

Ok måske lidt overdrevent overskrift men alligevel ikke langt fra. Som du kunne læse i sidste afsnit, havde jeg bygget en engelsk hjemmeside med selv samme indhold sidste år. I år har jeg kastet mig over endnu et land. Jeg har kigget mig lidt omkring og mit blik faldt på vores naboer nemlig Sverige. De har selvfølgelig joke hjemmesider eller som det hedder på svensk ”Skämt” hjemmeside derover men ikke noget der virkelig siger wow det er fed. Derfor har jeg besluttet mig at være den der laver sådan en side. Hjemmesiden skal selvfølgelig indeholde selv samme emner, altså jokes, citater, scorereplikker osv. Og så må vi se om det bliver til noget. I øjeblikket arbejder jeg på ”skämt” delen af hjemmesiden. Den er derfor eller ikke færdig endnu, måske små 20% kun. Hvis i gerne vil se hvordan den svenske hjemmeside ud så kan i se den fyldt med Skämt her: https://de-roliga-skamt.se/. Sjove jokes oversat til svensk er Roliga Skämt. For dem der kan svensk, så er jeg godt klar over at selve domænet med ordet “De” foran er gramatisk forkert. Det vidste jeg ikke i starten derfor forbliver det sålades, nu må det bære eller briste.

Modtog endnu en sjov mail fra en af mine besøgende

Som jeg lovede ville jeg vende tilbage til overskriften på denne artikel. ”Få lige styr på det tak!”
Det er ikke altid positive ting jeg modtager i min e-mail bakke i forhold til denne hjemmeside, nogle gange er det mennesker som er blevet betynget eller ramt af noget af det jeg har på hjemmesiden. Men sådan er det jo, lige meget hvor meget man prøver, vil man aldrig kunne gøre alle tilfredse. Jeg vil derfor meget gerne dele en fantastisk sjov mail med jer jeg modtog fra Anne Larsen…

———————
Hej.

Vi sidder et par stykker her og læser dine jokes og de er da okay, men der bliver ved med at komme en viaplay reklame. (Ved godt du tjener penge på den måde, men den afspiller lyd hvis man kommer til at tage sin mus over den).

Nu er jeg blevet sendt hjem fordi at jeg ikke har styr på mine ting og at jeg ikke har høretelefoner i hvis min computer afspiller lyd!

Jeg risikere at blive smidt ud da jeg går på en kostskole.

Få lige styr på det tak!
—————-

Anne hvis du læser med her, vil jeg meget gerne give dig et svar her.
Først og fremmest vil jeg gerne takke dig for din mail. Ja det er korrekt, der dukker nogle reklamer op diverse steder. Som du måske ved så er det ikke gratis at have en hjemmeside kørende. På den måde kan jeg tjene lidt for at opretholde det hele.

Og nu til din uheldige situation på kostskolen. Det at du er blevet sendt hjem er faktisk ikke min skyld. Hvis du på forhånd ved at din computer ikke må afspille lys uden høretelefoner, burdet du så ikke havde stille den på lydløst bare for at være på den sikre side. Hvis det er du bliver smidt hjem og endda risikere at bliver smidt ud så tror jeg næppe af det alene skyldes lyder fra din computer. Der må ligge noget bagi som vi andre ikke kender til.

Det med lyder på reklamer er desværre ikke noget jeg styrer, der kommer automatisk reklamer på, om der er lyd har jeg ingen indflydelse over.

Jeg håber selvfølgelig du ikke bliver smidt ud af skolen så dig og dine venner bliver ved med at besøge min hjemmeside.

Hav en fantastisk dag.
Mvh. Alexnader – De-sjove-jokes.dk

Til alle jer andre, så vil jeg endnu engang sige tak fordi i bruger jeres tid på denne hjemmeside. Jeg ønsker jer alle sammen en fantastisk dag.

Mvh. Alexander.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close