Easy Table Bordbooking – dit nye system til restauranten

Det er ikke altid nemt at holde styr på reservationer – især ikke, hvis man endnu holder sig til pen og papir. Easy Table Booking er et bookingsystem, der for en overskuelig pris gør det nemt at booke for kunden, og gør reservationer og bordbestillinger nemme for dig som erhvervsdrivende.

Men der er selvfølgelig mange programmer derude. Hvad gør Easy Table Booking bedst for lige netop dig?

Nemt, overskueligt og pålideligt – for alle parter

Easy Table Booking er et bookingsystem, der gør det nemt og overskueligt for dig som erhvervsdrivende at holde et overblik over reservationer. Desuden er systemet let at implementere i det 21. århundrede, både i forhold til Facebook, nyhedsbrev og hjemmeside.

I den digitale tidsalder kan man ikke slække på teknologien – det er via den, man får fat i nye kunder. Og med digitalisering kommer lethed. Hvorfor skulle man gøre ting sværere for sig selv? Easy Table Booking er faktisk så smart, at der tilmed sendes SMS notifikationer til kunden, både når en bordreservation bekræftes, og så de mindes om deres aftale.

På den måde minimerer du risikoen for, at en kunde glemmer sin reservation eller husker tiden forkert. Det giver en ekstra tryghed at blive mindet om sine aftaler i en travl hverdag. Med SMS-notifikationer får du både fat i den travle studerende og den glemsomme pensionist, og alle personlige oplysninger bliver selvfølgelig gemt sikkert og fortroligt.

Så ikke nok med, at du kan nå ud til flere kunder og fange dem på de sociale medier – du kan give dem en tryg og sikker oplevelse. Med Easy Table Booking er kundens oplysninger nemlig noget, der er mellem dig som erhverv og dem, så ingen part skal være bekymret for, at private oplysninger slipper ud.

Kan Easy Table Booking leve op til dine behov?

Det umiddelbare svar er ”ja”! Easy Table Booking er nemlig ikke bare et nemt og overskueligt bookingsystem – det kan håndtere bordreservationer døgnet rundt og finder ledige borde helt automatisk, så du altså ikke skal bekymre dig om at rende rundt, mens ud leder en travl forretning.

Du er måske bekymret for, om Easy Table Booking kan håndtere størrelsen af din restaurant eller café? Frygt ej – med Easy Table Booking kan du oprette et ubegrænset antal af borde og lokaler, bordkombinationer og specielle åbningstider. Kort sagt gør Easy Table Booking altså dit erhvervsliv hundrede gange lettere!

Er der mere, man som erhvervsdrivende har behov for i et bookingsystem? Det skulle da lige være tilfredshedsundersøgelser – hvilket naturligvis også er en af Easy Table Bookings muligheder!

Både du og dine kunder er altså i trygge hænder med det smarte og nemme system. Hvis ulykken skulle være ude, og noget med programmet går ned eller ikke fungerer, er der fri support hele ugen – det gælder også weekenden!

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close