Bliv sjovere og mere veloplagt med søvnen fra en god kontinentalseng

Alle børnene fortalte sjove vittigheder – undtagen Gert, han havde sovet forkert.

Det er nemlig slet ikke så let at finde på de sjove vittigheder, når man ikke har sovet godt. Det er der flere grunde til, men det er i mange tilfælde også noget, der er nemt at løse. Du skal nemlig bare sørge for, at du så får en ordentlig søvn, og det kan du blandt andet med en god kontinentalseng.

Derfor sover du bedre i en god kontinentalseng

Din seng er ikke bare et sted, du kan ligge og sove. Den består af en eller flere madrasser, som er designet til at give dig den bedste komfort, du kunne ønske dig. En af de allerbedste senge, du kan give dig selv at sove i, er en kontinentalseng.

Som i Prinsessen på Ærten betyder selv det nederste lag meget for din søvn. Derfor består kontinentalsenge også af flere lag, nemlig tre i alt, som alle spiller en rolle for din samlede søvnoplevelse.

  1. En topmadras øverst
  2. En springmadras i midten
  3. En boksmadras nederst

Der er forskel på de forskellige lag, alt efter hvilken seng du vælger, og mangler du information om det, så er der masser at hente i kontinentalsenge-test, der går i dybden med de enkelte modeller.

Sådan hænger søvn og humor sammen

Måske sidder du lige nu og undrer dig over, hvorfor det egentlig er så vigtigt at sove godt, hvis du gerne vil være sjovere og mere veloplagt. Det hænger jo sammen med, at søvnen er vigtig for, at din hjerne kan fungere optimalt.

Som Peter Lund Madsen siger det i Hjernekassen på P1: Humor på hjernen: ”Det, at kunne more sig sammen, kræver den allermest avancerede form for hjernearbejde.”

Selvom det for nogen er det mest intuitive, der findes, så er humoren noget, din hjerne skal arbejde for, og det bliver sværere, når du ikke har sovet godt. Så kan din hjerne nemlig ikke præstere optimalt. Derfor er søvnen altså vigtig, hvis du vil være sjovere og mere veloplagt.

Hent inspiration i drømmene

Endelig så er drømmenes verden også det perfekte sted at finde inspiration til dine jokes. Din underbevidsthed kommer nemlig i spil i drømmene. Sådan er der nogle ting, som pludselig kan blive klart for dig, mens du sover, som du ellers ville være tilbøjelig til at overse i dit vågne liv. Mange komikere finder deres humor i de små finurligheder, som andre overser i hverdagen.

Hvis du gerne vil blive bedre til at huske dine drømme, kan du begynde at føre drømmedagbog. Det kan godt nok tage lidt tid at træne din hukommelse op. Det kan dog blive lidt nemmere, hvis du skriver i din drømmedagbog som det første hver morgen.

Nogle gange kan det også være sjovt bare at genfortælle dine drømme. Det er nemlig langt fra alle drømme, der giver lige meget mening, når du ikke længere sover. Det kan også give mulighed for et godt grin.

 

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close