Afstressende og kreative projekter for dig og dine venner

Annonce

Har du og dine venner lyst til at lave noget, der ikke kræver en hel masse, men som stadig er hyggeligt eller sjovt? Så er der heldigvis masser af ting, der er nemme at lave derhjemme, som er både afstressende og hyggelige.

Skriv nogle sjove historier i fællesskab

 

Det er afstressende at grine. Derfor er en rigtig god idé at skrive nogle sjove historier i fællesskab. Hvis du og dine venner skiftes til at skrive en passage i en historie, der til sidst kommer til at hænge sammen, så bliver det til slut til en historie, der helt sikkert er sjov at læse op.

 

Hvis du finder nogle forskellige kontorartikler såsom papir og blyanter, så er du og dine venner klar til at skrive sjove historier. Det er endda en mulighed at skrive flere på én gang.

 

Prøv at bage en kage eller et brød

 

Kreative projekter er mange forskellige ting. Derfor er det også at bage. Hvis du og dine venner trænger til en ny udfordring, så er det f.eks. en mulighed at prøve at bage en kage eller et brød. Bagning er afslappende og hyggeligt, så det er en rigtig god måde at være sammen på.

 

Desuden er det altid lækkert at nyde en god kage eller brød sammen bagefter. Det handler blot om at finde en god opskrift for at komme i gang.

 

Forsøg at male nogle billeder

 

Du og dine venner behøver ikke at være eksperter for at male. Det er stadig sjovt at sidde og male nogle billeder. Det behøver nemlig hverken at være flot eller kunstnerisk. Det handler mere om at have det sjovt og glemme alt det, der foregår til hverdag. Du bliver hurtigt fanget af at male, når du først er i gang, så det er en god måde at slappe af på.

 

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close