Skab en underholdende børnefødselsdag

Hent inspiration til børnefødselsdagen i dette indlæg. Du finder 3 simple tips som du kan følge - husk det er inspiration. God fornøjelse med indlægget.

Børnefodselsdag-Tildenlille

De fleste kan godt lide at have fødselsdag – ligeså mange kan også godt lide at deltage i dem, men der findes ingen fødselsdage, som er vigtigere end børnefødselsdagen. Det er her man som forældre virkelig gerne vil skabe noget ekstraordinært, som de mindste vil huske.

I dette indlæg tager vi fat på en række tips, man kan benytte sig af, når man skal afholde en børnefødselsdag. Har du ligeledes brug for vejledning omkring gaven, kan du med fordel kigge disse gennemarbejde børneguides igennem, og finde dybdegående information og inspiration til en god gaveide til en børnefødselsdag. Vælg modtageren af gaven her.

Er der styr på gaven, kan du med fordel blive i dette indlæg, også få helt styr på festen.

Læs med.

Planlægning, planlægning, planlægning

Selvom det til tider kan være lidt kedeligt at være for struktureret, er det altså en rigtig god ide når der skal holdes en børnefødselsdag. Der opstår altid noget uventet, men ved at være planlagt, kan man lettere få festen arrangeret som både forældrene og barnet ønsker. Ved at være for impulsiv, risikerer man barnet kommer til at tage over – godt nok skal de være i fokus, men er der ikke nogen rammer og regler, vil spillereglerne højst sandsynlig blive ændret et par gange.

Den rigtige pynt

Ingen børnefødselsdag uden pynt. Det er utrolig vigtigt at man har den rigtige pynt til lejligheden, da det er med til at sætte den helt rigtige stemning. Noget der er en rigtig god ide at tænke ind, er et tema. Børn er vilde med temaer, ligesom vi voksne i øvrigt også er – så kan man skabe en fest hvor der både er et tema, hvor pynten stemmer overens med dette, er man allerede langt med sin børnefødselsdag.

Involver barnet i festen

Inddrag gerne barnet i festen, ikke kun i planlægningen, men også med at få pyntet, inviteret gæsterne og lave mad. På den måde føler fødselaren også at de har været med til at gøre det til deres fest, og ikke bare noget som mor og far har besluttet. Ligeledes er det en god øvelse, for at vække barnets interesse for nogle nye ting – såsom eksempelvis at hjælpe til i køkkenet.

Noget der både fungerer godt når man skal give en gave som gæst, men også inviterer ind til festen som arrangør, er at man kan mærke at det er personligt. Dette sker nemmest ved at barnet er med i dagen, og giver som regel også en bedre fødselsdagsfest.

Det er tre meget simple regler at følge, og selvom det kan være meget individuelt fra familie til familie, eller fest til fest, kan der potentielt godt hentes noget inspiration. Hvordan man lige vender og drejer det hjemme hos den enkelte husholdning, vil vi lade være helt op til jer.

Mangler du yderligere inspiration til fødselsdagen – kort, vittigheder eller lignende, så tag et kig i vores fødselsdagskategori.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close