Prank dine venner: Idéer til sjove gaver

Hvis du har en ven eller veninde, som fortjener at blive overrasket, ja ligefrem “pranket” på deres fødselsdag, så finder du her i indlægget idéer til de sjoveste gaver, som vi mener vil være perfekte i den anledning.

Husk kun at købe gaverne, hvis du ved personen kan tage lidt sjov.

1) En vibrator

En vibrator er nok et eksempel på en klassisk måde at pranke sine venner eller veninder med en gave på. Det er den perfekte gave at give dem, hvis de holder fødselsdag for hele familien, og ender med at pakke gaven op med hele familiens øjne rettet mod dem.

2) Et trommesæt

Man tænker måske ikke så ofte på et trommesæt, når man tænker gaver til sine venner eller veninder, men hvis de har børn der har fødselsdag, så er det den perfekte gave. Der er intet der slår blikket i et par forældres øjne, når deres barn pakker en pakke op med et trommesæt, som de ved vil fjerne timevis af søvn.

3) Et par utrolig grimme sokker

Med et par utrolig grimme sokker kan du give din ven eller veninde noget, som de med garanti vil skjule, hvis de tager dem på. Det kan være et par sokker i vilde farver, eller måske et par sokker i lyserød til en af gutterne.

4) En stor dildo

Hvis det ikke er vildt nok med en vibrator, så kan det være en idé at købe en KÆMPE dildo. Man kan i dag få dildoer som er ekstremt store, og helt sikkert vil overraske modtageren af gaven. Det sjove ved denne pakke er også, at størrelsen på gaven helt sikkert vil sætte nogle tanker i gang hos modtageren.

5) En sjov bog

Der er mange muligheder, når det kommer til sjove bøger. Det kan være en bog med titlen “how to live with a huge penis”, eller måske en bog der hedder “52 things to do while you poo”. Med en sjov bog kan man hurtigt få modtageren til at grine.

6) En sportsvogn

Går din ven eller veninde og drømmer om en sportsvogn? Så skal du da købe en!

Altså ikke en rigtig en, men du kan købe en legetøjsbil, som ligner deres drømmebil. På den måde får de en sportsvogn, og kan ikke sige, at du ikke har givet dem det de ønsker sig!

7) En dørmåtte med deres ansigt

Har du et utrolig grimt billede af din ven eller veninde? Så kan det være du skal have lavet en dørmåtte med deres ansigt. Det vil helt sikkert være en gave, som de ikke får af andre, og helt sikkert være en af de gaver, som sætter et smil på deres læber.

8) Badetøj med dit ansigt

Synes du, at din ven eller veninde skal bære dit prægtige ansigt hver gang i er på stranden, ved poolen eller i svømmehallen? Så skal du give dem et sæt badetøj med dit ansigt på! 

9) Badetøj med deres ansigt på

Ønsker du ikke at få dit eget ansigt på et sæt badetøj, så kan du evt. få lavet et sæt med deres ansigt på, og tage det på ved lejlighed.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close