Jyde Jokes

Jyde JokesJyde jokes – Kan der siges noget sjovt om jyder? Kan der andet? I hvert fald ikke, hvis du ikke selv er jyde. Tidligere var der var molbohistorier, som vel mere eller mindre blev udfaset af århusianerjokes. Men det er jo ikke kun jyderne, der fortælles jokes om. Jyderne fortæller jokes om sjællændere og københavnere, svenskerne fortæller jokes om alle danskere, og danskerne om alle svenskere. Men lige nu og her, er det altså jyderne, det kommer til at handle om. Og man behøver jo ikke være dum for at være sjov – det kan jo også være den modsatte vej rundt. Her kan du finde de bedste jyde jokes. Læs med her!

__________________________________________________________________________

Tre mænd arbejder på en meget høj bygning. Den ene er mexicaner, den anden er italiener, og den sidste er jyde.

Da de når til frokost, sætter de sig på bygningen med benene ud over kanten og skal til at pakke deres madpakker ud.

Mexicaneren siger: ”Hvis jeg har chili con carne med igen i dag, så springer jeg ud over kanten. Jeg er simpelthen så træt af chili con carne”. Han åbner madpakken og desværre … chili con carne. Så han springer.

Italieneren siger det samme, men bare med spaghetti, og desværre … så også han springer.

Nu sidder jyden alene tilbage, tænker lidt og siger så endelig: ”Hvis jeg har leverpostej med igen i dag, så springer jeg også ud over kanten. Og det har han. Så ud med ham også.

De tre mænd lander laaangt nede og oven på hinanden, og det er umuligt at se, hvem der er hvem, så man holder en fælles begravelse.

Mexicanerens enke græder: ”Jeg kan ikke forstå det, han sagde han elskede chili con carne”.

Italieneres enke siger hulkende: ”Jeg forstår ingenting, han sagde han elskede spaghetti”.

Jydens enke mumler undrende: ”Jeg forstår det ligegodt ikke, han smurte sgu da altid selv sin madpakke”!

__________________________________________________________________________

 

En jyde er på vej hjem fra København med toget. I samme kupé sidder en Københavner, som er meget ivrig efter at snakke og vise, hvor klog han er.

Han spørger jyden, om de ikke skal slå tiden ihjel med en konkurrence, hvor de skiftes til at stille hinanden spørgsmål. Kan den anden ikke svare, skal han give 100 kr. til spørgeren.

Jyden takker pænt nej. ”Du er for smart for mig, så jeg ville jo ikke eje en krone, når jeg kom hjem til Jylland.”

Københavner er helt enig med jyden, om at han klart ville være jyden overlegen, så han fortsætter, ”hvad nu hvis jeg giver dig 200 kr., og du kun giver mig 50 kr. ved forkert svar?”

Men jyden vil stadig ikke være med. Først da københavneren tilbyder jyden 2.000 kr., hvis han selv svarer forkert, og jyden kun skal betale 5 kr., hvis han svarer forkert, slår jyden til.

Jyden starter med at spørge: ”Hvad er det for et dyr, der kan flyve, har fire ben og seks vinger og kun lever på Sjælland?”

Københavneren tænker, så det knager, men må til sidst give fortabt og giver derfor jyden 2.000 kr.

Efter lidt stilhed, spørger københavneren: ”Hvad er det så for et dyr?” Hvortil jyden svarer: ”Det ved jeg ikke og giver Københavneren 5 kr.

__________________________________________________________________________

En sjællænder, en fynbo og en jyde rejser sammen i et tog. Sjællænderen og fynboen taler om, hvad de kunne tænke sig at være, hvis de nu ikke var født dér, hvor de nu engang er.

”Tjah … ” siger sjællænderen, ”I fynboer er da flinke folk, så jeg ville da ikke have noget imod at være fynbo.” Og fynboen siger, ”jamen jeg ville da heller ikke have noget imod at være født på Sjælland.”

Derefter vender de blikket mod jyden og spørger, ”hvad med dig? Hvad ville du være, hvis ikke du var jyde?” Hvortil jyden svarer, ”Hvis a ikk’ var jy’e?” … ”Så vill’ a skam’ mej!”

Og så lige 2 hurtige jyde jokes

En jyde beder om en returbillet på Aalborg Station. ”Hvortil?” spørger damen i billetlugen. ”Hertil, naturligvis”, svarer jyden.

__________________________________________________________________________

Hvor har jyder aldrig dild på deres frokostbord? – Fordi det lyder dumt at sige ”ræk mæ li’e æ dild, do”.

Og så lige en jyde joke der også indeholder en fynbo og en københavner

En københavner, en fynbo og en jyde er på en stripbar sammen. De ser på stripperen, der danser forførende rundt oppe på podiet.

Københavneren tager en femhundredekroneseddel frem, slikker på den og klasker den på den ene balle af stripperen. Fynboen skal ikke stå tilbage for københavnere, så han tager en tusindkroneseddel frem, slikker på den og klasker den på den anden balle af stripperen.

”Så for søren”, tænker jyden, ”hvad gør jeg nu?” Hvorefter han tager sit Dankort frem, fører det gennem sprækken mellem stripperens baller og siger: ”Du kan bare tage den på 3.000 kr., og så tager jeg de to sedler.”

__________________________________________________________________________

Fynboen er både klog og smart, han opfandt det firkantede hjul, meeen jyden er allivel klogere, for efterfølgende opfandt han det trekantede hjul – så sparede han et bump …

__________________________________________________________________________

To jyske bondemænd mødes ved markskellet.

Den ene jyde spurgte “Hvad gav du egentlig din ko, der havde kolik?”

Den anden jyde svaret “Terpertin”

Et par uge seneres mødes de igen ved markskellet og så spørger den ene jyde den anden: “Hvad skete der egentlig med din ko”

“Den døde” svarede den anden jyde.

“Det gjorde min også.” fortalte den første jyde…

Og så snakkede de ikke mere om det.

Om samlingen af jyde jokes

Hvis du kunne lide disse jyde jokes, så vil du garanteret kunne lide disse Harry Potter jokes

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close