Klar til din næste date? Så husk de sjove scorereplikker!

Datingkulturen trives i højeste grad her i Danmark, og det skyldes blandt andet internettets indtog. For hvor det før i tiden var langsommeligt at skaffe en date, er det i vor moderne digitale tidsalder lettere end nogensinde før. På datinghjemmesider såsom dating.dk er det således let at finde sin foretrukne partner, og det er ligeledes let at benytte diverse dating-apps til formålet. Men hvad gør man så egentlig når daten er planlagt og er i hus, og nervøsiteten begynder at melde sig? Et godt bud kunne være, at man fandt de sjove scorereplikker frem fra gemmerne, så de var klar til daten. Her ser vi nærmere på nogle af de sjoveste af slagsen.

Går daten godt? Så hav denne scorereplik klar!

Er det lykkedes for dig at finde en god date på Dating.dk, og er den indtil videre forløbet over alt forventning? Så overvej lige denne friske scorereplik:“Hvad kunne du tænke dig til morgenmad?” Jo da, man kan roligt sige, at denne scorereplik er frisk og pågående, så det er værd at overveje på forhånd, om din date vil finde den passende. Er stemningen god og løssluppen, så vil scorereplikken med stor sandsynlighed falde i god jord hos din date. For den udstråler dels, at du er interesseret i din date, og samtidig at du slet ikke ønsker at afslutte daten lige nu og her.

Scorereplikker er ikke kun for de unge

Nogle vil måske mene, at scorereplikker udelukkende er for de helt unge. Her er vi slet ikke enige. Scorereplikker er nemlig sjove og tidløse, og samtlige aldersgrupper kan med fordel benytte sig af dem, hvis man ønsker at bidrage til en sjov og løssluppen stemning.

Tilhører du selv det lidt ældre segment, og har du for eksempel fundet en date hos en senior dating hjemmeside, så anbefaler vi derfor også, at du har én eller flere gode scorereplikker klar. Og hvad siger du for eksempel til denne:“Har du et spejl i lommen? “Nej.” Jeg syntes ellers jeg kunne se mig i dine bukser.” Det her er i sandhed en scorereplik-klassiker, og det er netop årsagen til, at vi anbefaler den til det lidt ældre segment. For som ældre dater vil man næsten med garanti kunne huske denne scorereplik fra ens ungdom, og som sådan vil den kunne bringe minder til de glade ungdomsdage, hvor man med garanti også var aktiv på datingmarkedet.

Andre gode tips og tricks til daten

Nu hvor du har fået et par gode scorereplikker, er det tid til at gennemgå et par andre gode datingrelaterede tips og tricks. Det første råd vi vil give dig er, at du bør vise dig fra din bedste side. For selv om en date på ingen måde bør være som en eksamen, og selv om du skal vise dig fra din naturlige side, så er det nu alligevel vigtigt, at du opfører dig eksemplarisk over for din date. Et andet godt råd er naturligvis at ankomme til daten til tiden! Lidt for ofte har vi hørt om folk som ikke har husket dette.

Vi ønsker dig derfor held og lykke med din kommende date. Og husk nu at medbringe de gode scorereplikker!

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close