Er bleer sjove?

Der findes nok jokes om alt mellem himmel og jord. Nævn en ting, og du kan sikkert finde en joke om det. Men er alle ting sjove?

Ja da!

Det er ikke alle ting, der er sjove i sig selv. Men alle ting kan gøres sjove, hvis man leger lidt med dem. Selv bleer i en blespand.

Kender du allerede en joke om bleer eller med en blespand eller en blepose? Så fortæl den! Send den eventuelt ind, så den kan komme på sitet.

Kender du ikke allerede en god joke, så kan du måske finde på en. Alle jokes er jo fundet på af nogen på et eller andet tidspunkt. Så du kan også finde på en. Er du god til det, kan det blive en joke, man stadigvæk fortæller om mange år.

Blespande er praktiske

En blespand og en tilhørende blepose er en yderst praktisk ting at have stående, når man har en baby. Så snart der bliver brugt bleer, er der brug for en blespand. Har du baby eller baby på vej, så køb din blespand her på Mammashop.dk.

Du kan finde masser af praktiske og fine ting til baby på Mammashop.dk. Blandt andet en god blespand og en blepose. På Mammashop.dk handler det hele om babyer og småbørn, så du kan regne med, at de ved lidt om bleer.

Jokes kræver kreativitet

Hvis du køber en blespand på Mammashop.dk, kan du overveje, om du kan komme på en joke om den. Det kommer muligvis ikke helt nemt til dig. Jokes kræver nemlig en del kreativitet. Især når de skal handle om noget så hverdagsagtigt som en blespand.

Skal du lave en joke, er der den fordel, at en blespand eller en blepose har noget at gøre med lort. Lort er nemt at gøre sjovt. Der findes mange jokes med lort, og vi kan også bare grine af lort i sig selv. Så måske kan du tage den vinkel?

Det kan også være, at du kan lave en sjov ordleg med bleer eller ordet blespand. Når man leger med ordene, kan det være med til at gøre en joke ekstra sjov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close