Donald Trump-jokes

donald trump jokesDonald Trump jokes – Nogle vil nok mene, at Donald Trump er en joke i sig selv, mens andre tager ham mere seriøst og måske ikke mener, man skal gøre grin med USA’s præsident. Men det afholder nu ikke os fra at gøre det. Dig, der ikke tager Donald Trump så alvorligt, vil med garanti finde nogle jokes herunder, som du kan pisse en Donald Trump-tilhænger af med. Ligger du inde med nogle andre jokes om Donald Trump, må du meget gerne fortælle dem til os.

 • Donald og Jesus går ind på en bar.
  Bartenderen: ”Hvorfor ser du så trist ud?”
  Donald: ”Denne fyr får mere anerkendelse for at rydde én enkelt sten af vejen, end jeg gør for at rydde halvdelen af Manhattan af vejen.”
 • Hvis jeg ville begå selvmord, ville kravle op på Trumps ego og hoppe ned på hans IQ.
 • Donald Trump, Barack Obama, paven og en lille mexicansk dreng var passagerer i et fly. Flyet begyndte at styrte og ville snart lande i en bygning. Der var kun tre faldskærme.
  Obama: ”Jeg er den mægtigste mand i flyet, jeg tager en faldskærm.”
  Trump: ”Jeg er den klogeste mand i flyet, jeg tager en faldskærm.”
  Paven sagde til den lille dreng: ”Tag du bare den sidste faldskærm.”
  Drengen: ”Det er helt i orden, den klogeste mand i flyet har liget taget min skoletaske.”
 • Hvad fortæller Donald Trump alle sine tilhængere? – Orange Is The New Black.
 • En ældre mand lå på intensivafdelingen på et hospital.
  Lægen: ”Hvad er der dog sket med dig?”
  Manden: ”Jeg har testet Amerikas frihed.”
  Lægen: ”Og hvordan har det givet dig de voldsomme kvæstelser?”
  Manden: ”For mange år siden tog jeg Reagan-testen. Jeg stillede mig op foran indgangen til Det Hvide Hus og råbte ’Til helvede med Reagan!’, og alle omkring mig grinede. Her til morgen tog jeg Trump-testen …

Flere jokes om Donald Trump

 • Jeg har hørt, at Donald Trump vil udvise alle forbrydere – perfekt, hvornår mon han tager afsted?
 • Ved en aftenforestilling i operaen blev hovedkontrolløren i en pause, kontaktet af en ældre dame, som hviskede ham i øret, at hun mente, hun var blevet udsat for sexchikane. Kontrolløren lovede hende at undersøge sagen nærmere, men tænkte så ikke mere over det.
  Ved slutningen af forestillingen kom en anden lille dame hen og hviskede ham i øret, at hun mente hun var blevet udsat for sexchikane. Så denne gang vidste kontrolløren, at der måtte tages hånd om det med det samme.
  Nogle få besøgende var stadig i operaen, og han tænkte han ville gå tilbage og høre dem, om de havde lagt mærke til noget usædvanligt. På vejen så han en gammel mand, der kravlede rundt under og mellem sæderne.
  ”Undskyld, hr., kan jeg hjælpe Dem?” spurgte kontrolløren. En skaldet Donald Trump kiggede op og sagde, ”det kan De måske, unge mand. Jeg har tabt min toupé og prøver at finde den igen. Jeg har to gange troet, at jeg fandt den, men de havde begge midterskilning, min har sideskilning.”
 • Hvilket instrument spiller en fra de alternative højre? En trump-bone.
 • Donald Trump taler ved en valgkamp i South Carolina og spørger tilhørerne, om de vil høre en vittighed. Det vil de gerne.
  ”Hvad kalder man 10 illegale indvandrere på månen?” – ”Et problem.”
  ”Hvad kalder man 100 illegale indvandrere på månen?” – ”Et problem.”
  ”Hvad kalder man 1.000 illegale indvandrere på månen?” – ”Stadig et problem.”
  ”Hvad kalder man alle illegale indvandrere på månen?” – ”Problem løst!”
 • Donald Trump-tilhænger: ”Der er sket tre ting i dag:
  1. Min ven fortalte mig, at han stemte på Hillary.
  2. Min ven blev ramt af en bus.
  3. Jeg mistede mit buskørekort.

Læs også de mest lattervækkende platte jokes her

 • Hvordan ved du, hvornår Donald Trump ikke lyver? – Når hans mund er lukket.
 • George Washington: ”Jeg kan ikke lyve”.
  Donald Trump: ”Jeg kan ikke sige sandheden”.
 • Hvad hopper præsidenten på? – En trumpolin.
 • Hvorfor kan du ikke bebrejde Donald Trump for at være i dårligt humør?
  – Han har ikke haft en god hår-dag i over 20 år.
 • Donald Trump og Hillary Clinton er på en båd. De falder begge i vandet, hvem bliver reddet?
  – Amerika!
 • Hvorfor var det ikke overraskende, at Donald Trump ville være præsident i USA?
  – Fordi det ikke er første gang han har fordrevet en sort familie hjemmefra.
 • Hvad har Trumps hår og en g-streng til fælles?
  – De dækker begge kun lige netop røvhullet.
 • Hvorfor kan du ikke sammenligne Donald Trump med kræft?
  – Fordi kræft kan du nogle gange slippe af med igen.

Flere sjove Donald Trump jokes

 • Hvilken nation er Donald Trumps favorit?
  – Diskrimination.
 • Hvad gjorde Donald Trump, inden han kritiserede de illegale indvandrere?
  – Sørgede for at hans pools var blevet renset, og hans plæne var slået.
 • Hvad er forskellen på Donald Trump og et kloakanlæg?
  – Ingenting, de er begge fyldt med lort.
 • Ved en nyhedskonference spurgte en journalist politikeren, der stillede op til præsidentvalget: ”Din sekretær siger, at du har en lille pik, hvad har du at sige til det?”
  Donald Trump: ”Sandheden er, at hun er alt for åbenmundet.”
 • Ved du, hvad Donald Trump har ud over penge?
  – En frisør med humor.

Se også listen med de bedste far jokes her.

Jokes fortalt af Cartoon Donald Trump

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close