Brøndby jokes

brøndby jokesEr der nogen, der elsker at pisse hinanden af, er det fodboldfans. For der er ikke noget bedre end et par fede jokes om ærkerivalerne eller det hold, der besøger hjemmebanen i denne uge. Det kan virkelig skabe god stemning og give et godt grin på lægterne. Vi har samlet en flok jokes om fodboldklubben Brøndby – men de andre Superliga-hold skal ikke vide sig for sikre. For vi er også ved at samle jokes om dem.

Har du nogen, er du meget velkommen til at sende dem ind.

 • Hvad gør du, hvis Brøndby vinder superligaen?
  Slukker for din PlayStation, og vender tilbage til virkeligheden!

 


  • En AAB-supporter, en AGF-supporter, en FCK-supporter og en Brøndby-supporter stod oppe på toppen af et højhus.Så sagde AAB-supporteren: ”Det her gør jeg for AAB,” og så hoppede han ud over kanten.

   Så sagde AGF-supporteren: ”Det her gør jeg for AGF”, og så hoppede ham også ud over kanten.

   Så sagde Brøndby-supporteren: ”Det her gør jeg for Brøndby,” og så tog han FCK-supporteren, og skubbede ham ud over kanten.

  • Ifølge vedholdende rygter forlyder det, at Brøndby stadion er blevet pløjet op, og at der er blevet lagt kartofler!

   Så kan de nemlig selv bestemme, hvilken række de vil spille i.

  • Formanden for Brøndby IF har takket nej til en ellers meget lukrativ sponsoraftale med Jyske Bank.

   Til pressen udtaler han, at den slags får de rigeligt af i forvejen!

  • En ny undersøgelse viser, at 70 % af alle Brøndby fans har haft sex under bruseren.

   De resterende 30 % har ikke været i fængsel endnu!

 

  • Men så kommer turen til lille Michael, der vægrer sig en del, før han langt om længe fortæller med lav stemme, at:”Min far er erotisk danser i en bøsseklub, hvor han smider alt tøjet foran de andre mænd. Og hvis de betaler ham nok for det, tager han også nogle gange med en af dem hen på det billige hotel om hjørnet, og laver underlige ting med dem hele natten.”

   Men inden har når at sige mere, hiver lærerinden lille Michael ud med ud på gangen, sætter sig på hug foran ham, og holder ham i et fast greb om hans skuldre.

   ”Er det virkelig sandt?”, spørger hun med medlidenhed i stemmen.

   ”Nej, for pokker da”, svarer lille Michael, ”men det er sgu da flovt at sidde derinde og fortælle, at far spiller fodbold for Brøndby IF.”

 

Flere sjove Brøndby jokes

  • TV2 har støvet jægersoldaten B.S. Christiansen af fra gemmerne, og melder ud, at han er klar til en ny sæson med overlevelsesture med forskellige kendisser.Det første program i serien kommer til at hedde ”BS og Brøndby på udebane”.
  • Det er tredje halvleg på et værtshus ikke så langt fra Brøndby stadion. 3 af de lokale supportere sidder og snakker om deres koner.Den første udbryder: “Min kone er sgu meget dummere end jeres. Hun har lige købt 4 nye Viborg dæk, og vi har ingen bil!”

   Den anden siger: “Ha! Min er endnu dummere: Hun har lige købt 8 computerspil på tilbud i Bilka, og vi har ingen computer!”

   Så bryder den tredje Brøndby-supporter tavsheden: “Som om det var noget. Altså, min kone har lige købt 10 pakker kondomer til sin Ibiza-tur med veninderne… Og jeg skal ikke med!”

  • Hvorfor sætter Brøndby-fans altid deres klublogo i bilens forrude?Så kan de holde på handicappladserne.
  • Tilbudsskilt over kurv med gamle VHS-bånd:Se alle Brøndbys udesejre i superligaen.
  • Du er spærret inde i et aflåst rum, sammen med en løve, en kvælerslange og en Brøndby-fan. Med dig i lommen har en du pistol med to kugler tilbage i tromlen. Hvad gør du?

   – Skyder Brøndby-fanen to gange!

  • En blind FCK-fan kommer ind på en bar i Brøndby, og spørger om han kan få en øl. Derefter spørger han så manden, der sidder ved siden af ham, om han vil høre en Brøndby-joke.

   Manden svarer: ” Jeg er Brøndby-fan, og går med kniv. Bartenderen er Brøndby-fan, og er lige kommet ud fra et længere fængselsophold, efter at han slog en tilfældig FCK-fan ned. Ja, faktisk er alle herinde Brøndby-fans. Vil du stadig fortælle en Brøndby-joke?”

   Uden at betænke sig svarer den blinde FCK-fan helt koldt og roligt:” Njaaaa, det vil jeg ikke! For så skal jeg bare til at forklare pointen 2 gange!”

  • Ifølge førende sladderblade er ex-prins Harry og fru Meghan set ankomme til Brøndby IF. De ønsker nærmere indsigt i, hvordan det er at leve uden titler.
  • Lille Peters forældre skulle skilles. Så han kom ind til en sød dame hos kommunen, der spurgte: “Hvor vil du så bo? Hos din mor eller din far?”.Lille Peter så forfærdet ud: “Ingen af stederne, for de slår!”.

   Det noterede den søde dame, og så spurgte hun Peter: “Hvor vil du så bo?”

   Det tyggede Peter længe over. Efter nogle overvejelser svarede han: “Hos Brøndby! For de slår aldrig nogen!”.

  • Sundhedsfakta:

   En cigaret forkorter dit liv med 5 minutter.

   En øl afkorter dit liv med 2 minutter.

   En fodboldkamp med Brøndby forkorter livet med 90 minutter.

   Så hvad vil du helst: Se en Brøndbykamp, drikke 45 øl eller ryge 18 cigaretter?

  • På en bar sidder der en Brøndby-fan, og får sig en trøstebajer efter klubbens seneste nederlag.

   Så kommer der en bøsse ind, og sætter sig ved siden af Brøndby-fanen.

   Efter at have fået et par øl læner bøssen sig ind til Brøndby-manden, og hvisker frækt i hans øre: “Skal jeg give dig et blowjob?”

   Så farer Brøndby-fanen op af stolen, knalder bøssen nogen på låget, og smider ham ud igennem vinduet.

   Efter lidt håndgemæng får de gæster Brøndby-fanen til at falde til ro igen:

   “Hvad var det dog, manden hviskede til dig?”

   “Jeg hørte sgu ikke det hele på grund af larmen herinde. Men det var noget med et job!”

 

 

De sidste “Brøndby jokes”

  • En gut fra Hellerup, en jyde og en Brøndby-fan står oppe hos Skt. Peter. De håber alle på at komme ind i himlen.Hellerup-gutten trækker nonchalant en stak tusindkroner op af lommen, stikker Skt. Peter dem i hånden, og får lov til at komme ind.

   Jyden har en stor trækvogn med en halv gris med. Den giver han til Skt. Peter, og kommer også inden for porten.

   Så er det endelig blevet Brøndby-fanens tur. Forventningsfuldt kigger Skt. Peter på ham og rækker hånden frem.

   Brøndby-fanen kigger lidt undrende på hånden, og spørger: “Jamen, har de ikke ringet til dig fra kommunen endnu?”

 

Jeg håber du kunne lide denne sjove fodboldkategori “Brøndby Jokes”. Jeg vil med tiden tilføje flere af samme slags, imens kan i jo sende jeres ind så andre kan nyde dem, eller kommentere dem nedenfor.

Her efterlader jeg dig med nogle af de mest sjove klip med titlen Trolling Brøndby om den sæson hvor de ville spille med om guldet:

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close