Sjove jokes om mænd

Sponsoreret

Har du lyst til at drille en mand, så er der rigtig mange måder at gøre det på. Det er ikke bare kvinder, der bliver fortalt mange jokes om. Der er en tendens til, at de jokes, der er om mænd, fokuserer på de stereotyper, som de fleste kender. Men også på alle de fordomme, der er om mænd. Der er ingen tvivl om, at mænd både er elsket og hadet, og det kan man også mærke i jokesene. Det er naturligvis også det, der er med til at gøre dem sjove. Man kan derfor altid få sig et godt grin, når man enten hører eller fortæller disse jokes. En anden god måde at have det sjovt på kan være ved at spille poker online. Man skal bare sørge for at indløse de bedste poker bonusser – så er der gratis vinderchancer på højkant.

Mange sjove ting kan siges om mænd

Der kan siges rigtig mange sjove ting om mænd, og det er væsentligt at vide, at det altid er kærligt ment. Det er aldrig hensigten hverken at ramme eller såre nogen. Man skal derfor også tage diverse jokes med et gran salt. En rigtig god joke lyder som følger:”Hvorfor er det, at der ikke findes snekvinder, og at man udelukkende taler om snemænd? Det er naturligvis fordi, at det kun er mænd, der er så dumme, at de kan få sig selv til at stå ude hele vinteren”. Når man har hørt en god joke om mænd, så skal man naturligvis sørge for at fortælle den videre. På den måde er der endnu flere, der kan få lov til at få et godt grin. Som nævnt i indledningen kan man også finde god underholdning ved at spille poker, og der findes mange gode poker sites.

Grin af de gode jokes med venner og bekendte

Har man lyst til at få et godt grin, så skal man sørge for at dele sine jokes med både venner og bekendte. De fleste mennesker kender også til nogle gode jokes om mænd, som de har lyst til at dele. Man kan naturligvis også dele en bunke gode jokes om kvinder med hinanden. Der er som regel ikke noget, der bringer mennesker bedre sammen end et godt grin. Vi mennesker skal have det sjovt, og vi skal hygge os med hinanden. Vi skal også blive bedre til at tage lidt mere let på livet. Det kan vi gøre, når vi bringer humoren ind i hverdagen. Der er ingen, der har sagt, at livet skal være kedeligt, og man skal naturligvis gøre alt, hvad man kan, for at have det så sjovt som overhovedet muligt.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close