Her er en idé til hvad du kan lave i december måned

Annonce

Slutningen af november måned nærmer sig, og det betyder også at den sidste måned i år 2021 ligger på lur lige om hjørnet. Vinteren i Danmark er kold, og de kolde måneder betyder for mange danskere, at der bliver tilbragt hyggelige stunder og andre aktiviteter indendørs. 

Mange skal til julefrokoster, der bliver holdt filmaftener på sofaen og brætspilsturneringer, som alle er med til at bringe familie og venner tættere sammen. En sjov og anderledes aktivitet, som man kan prøve at kaste sig ud i i december måned, er at tage en tur på keramikcaféen Thefiddlery.dk

Skab gode minder med familie og venner 

En keramik café er et sted, hvor er der mulighed for at få udfoldet og udforsket ens kreative evner. Og netop dét at være kreativ er noget, som rigtig mange danskere rundt i landet holder af. 

Kreative aktiviteter som keramik er også noget, som kan være med til at bringe hele familien eller vennerne tættere sammen. Det kan altså være den perfekte aktivitet i en weekend, hvis man arrangerer at tage en tur på keramik café sammen med en flok venner eller nogle familiemedlemmer. 

Få bragt ro ind i den travle hverdag

Det er utrolig vigtigt at man husker at slappe af engang imellem. Mange danskere lever i en travl og stresset hverdag, hvor der ikke er tid til at holde pause. Når man rammer december måned, så er der også utrolig mange, som bliver ramt af den såkaldte “julestress”.

Julestress er desværre med til at et stort antal af mennesker oplever december måned som en tid, hvor alt føles som en lang “to do liste”, der skal nå at blive klaret inden den 24. december.  Af den grund er det derfor ekstra vigtigt at man husker at sætte tid af til at slappe af i december, så man også når at hygge sig i den tid, som julen varer – for eksempel ved at tage på keramik café.

Mulighed for at forbedre dine færdigheder

The Fiddlery er et sted man kan komme, uanset ting som alder, køn og færdigheder. Mange nyder at komme på keramik café for at koble af og bare “være”, men det er også muligt at man har et ønske om at forbedre ens kreative evner. 

Kunne man tænke sig at blive bedre kreativt, så kan det være at man skal overveje at tage på kursus på keramik caféen. I forhold til keramik, så giver det en mulighed for at komme hjem med unikke tallerkner, skåle eller potter, som man helt selv har designet og lavet. Et keramik kursus er lærerigt, og den har også en anden fordel, som er at man kan få skabt noget socialt sammen med de andre, som deltager i kurset. 

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close