Bring humoren ind i hjemmet

Dette er sponsoreret indhold

Humor er virkelig noget, der kan bringe danskerne sammen. Om det er dårlige far-jokes, klassiske blondine-jokes eller sjove fortællinger, så elsker danskerne det. Men gode jokes behøver ikke kun at være en mundtlig overlevering, men det kan også pryde væggene i hjemmet. Sjove plakater er både stilrene og spændende at kigge på, og så bidrager de med et smil på læben hos dine besøgende gæster. 

 

Jokes til enhver

Det er ikke alle, der besidder den samme humør, men der vil altid være nogle klassikere, som alle holder af. På www.citatplakat.dk finder du mange forskellige plakater, der er sjove for enhver. Dette kunne for eksempel være dialekt plakater med klassiske mor eller far citater. Eller måske den populære Danish Sayings, hvor danske udtryk er direkte oversat til engelsk. Vi siger nogle gange nogle finurlige ting på dansk, som på engelsk lyder helt åndssvagt. Disse plakater er garanteret et godt grin hos de fleste! På citatplakat.dk finder du også plakater dedikeret til for eksempel sygeplejersken, pædagoen eller kontormedarbejderen. Disse plakater er også gode gave idéer, som både er sjove og personlige. 

 

Lav personlige plakater

Hvis du ikke er så meget til de klassiske jokes og far-humor, kan du også lave dine egne plakater på citatplakat.dk. Det kan være du har fundet på din egen joke eller blot synes, der mangler én i sortimentet. Nogle gange er vi selv eller nogen vi kender ufrivilligt sjove, og får sagt noget dumt og får dermed skabt en unikt og sjovt citat. Lav for eksemepl din egen plakat med citatet, hvem der har sagt og en kort forklaring. Du kan hænge plakaten op derhjemme eller give den i gave til personen, der har sagt citatet, som en sjov og personlig gave. Det kræver måske at personen har lidt selvironi, men det er en unik måde at dele jeres interne joke eller pinlige hændelse. 

 

Det er sundt at grine

Du har helt sikkert hørt det før, men det kan ikke siges ofte nok. Ikke noget med at det er sjovt at have det sjovt, men der er uendeligt mange sundhedsmæssige grunde til at grine mere. Hjernen udskiller blandt andet endorfiner, når vi griner. Dette stof er et lykkegivende stof, som hjernen også udskiller under for eksempel sex, hård fysisk træning eller forelskelse. Derudover er det bevist at latter mindsker stress, øger produktionen af hvide blodceller, sænker blodtrykket og hjælper på psykiske lidelser. 

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close