5 af de sjoveste film

 

Der er intet som en god film, der kan få dig til at grine.

Alle elsker en god film, og kan du få et godt grin med i handlen, er det blot bedre. Der er ikke noget, som at komme hjem efter en lang dag på jobbet, smække fødderne op og sætte dig til rette med en skål popcorn og din yndlingsfilm på din udvalgte streamingtjeneste. Har du af og til svært ved at vælge, hvilken film der skal sættes på, har vi her lavet en overskuelig liste over de 5 sjoveste film (efter vores ydmyge mening).

American Pie

Vi starter ved denne ikoniske ungdomsfilm ‘American Pie’ fra 1999, som helt sikkert vil få dig til at grine utallige gange undervejs. Filmen, der er instrueret af Paul og Chris Weitz, handler om fem bedste venner i en amerikansk high school. Filmen er en del af en perlerække af klassiske high schoolfilm, som kommer fra USA. Den handler om en flok venner, som laver en pagt, der går på, at de skal miste deres mødom inden afslutning af high school. Der er gået mange år, siden filmen havde premiere, men den holder uden tvivl stadig og er absolut et gensyn værd.

The Hangover

Las Vegas er kulissen for den sjove film The Hangover.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den næste film på listen er ‘The Hangover’ fra 2009. Den handler kort sagt om en gruppe venner, der ynder at kalde sig for ”The Wolfpack”. Denne gruppe af lidt akavet matchede venner tager på tur til Las Vegas for at holde en polterabend. De håber på en sjov weekend fyldt med alt, hvad Las Vegas har at byde på af poker, blackjack og alle de andre tilgængelige casinospil, men i stedet ender det med at blive et hylende morsomt mareridt, som de skal bruge hele filmen på at udrede trådene på. Filmen har et stjernespækket cast bestående af Bradley Cooper, Ed Helms, og Zach Galifianakis, og der er efterfølgende blevet lavet to yderligere film i serien, der er akkurat lige så sjove.

Hot Fuzz

‘Hot Fuzz’ er en virkelig undervurderet og virkelig morsom film. Filmens stjerner er den sjove og ikoniske duo Simon Pegg og Nick Frost, som også har lavet mange andre sjove projekter sammen. I Hot Fuzz spiller Simon Pegg en højt dekoreret politibetjent ved navn Nicholas Angel. Angel arbejder i London, og han er god til sit arbejde. Faktisk er han så god, at det næsten er for meget. Derfor bliver han forflyttet til en lille, søvnig by, hvor der tilsyneladende ikke sker det store. Her får han Nick Frost som makker, og sammen begynder de at afdække, hvad der sker under overfladen i den pæne, lille provinsby.

Shaun of the Dead

Vi nupper lige en Nick Frost/Simon Pegg-film mere, for de har nemlig også lavet den hylende morsomme zombie spoof ‘Shaun of the Dead’. Her spiller Simon Pegg en ung fyr, der sådan set bare prøver at få livet til at hænge sammen. Han prøver at holde på kæresten, få styr på jobbet og livet generelt, men så kommer en dårlig timet zombieapokalypse i vejen. Filmen er fyldt med gode grin, platte jokes, og masser af zombies. Den er virkelig sjov og kan helt sikkert anbefales – ikke mindst på grund af Nick Frost, der spiller Peggs sambo og som står for størstedelen af filmens gode jokes og grin.

Game Night

Sidst på vores liste over sjove film, der kan anbefales at se eller gense, er ‘Game Night’ fra 2018. Filmen har Jason Bateman og Rachel McAdams på rollelisten, og det fortæller som regel, at du her har at gøre med en film, der er værd at se. Den handler om det stille par Max og Annie (Bateman og McAdams) og deres ugentligt spilleaftener. Parret inviterer som sædvanligt deres venner og Max’ bror, Brooks, til spilleaften. Denne aften har Brooks dog planlagt noget helt andet. De skal nemlig løse et mordmysterie. Pludselig bliver Brooks kidnappet og de andre forventer, at det er en del af spillet, men som aftenen skrider frem, bliver de i tvivl om, hvad der er rigtigt, og hvad der er noget, Brooks har arrangeret. Filmen er kaotisk og forvirrende, men de involveredes forvirring gør den bare sjov og underholdende.

Så nåede vi til vejs ende med vores liste over 5 anbefalelsesværdige sjove film, der kan tilføje underholdning til dine sommeraftener. Vi håber, du er blevet inspireret.

 

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close